مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

استیک دسته داربرای بیماران مبتلابه کم خونی



 

 

استیک دسته دار(مخصوص بیماران مبتلا به کم خونی)

 

 

اگر مبتلا به کم خونی هستید این غذا سرشار از آهن و مواد مغذی است و نحوه طبخ آن مواد ضروری گوشت را برای بیماران مبتلا به کم خونی از بین نمی برد...

 


مواد ‌لازم : برای 1 نفر

 

 

 

گوشت راسته گوسفندی با استخوان دنده
2 تکه (250 گرم)
سویا سس
1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون
2 قاشق غذاخوری
گوجه ‌فرنگی خرد شده
1 عدد
پیازچه خرد شده 100 گرم
نخود پخته 50 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
نعناع به میزان لازم

 



روش تهیه:

 

 

گوشت گوسفند را با سویا سس ، روغن زیتون و فلفل مزه‌دار کرده و به مدت 3- 2 ساعت در یخچال قرار دهید.

 

سپس با بیفتک کوب آن را بکوبید تا نرم و کمی نازک شود.

 

سپس روی صفحه توری فلزی قرار دهید و آن را کباب کنید.

 

پیازچه و گوجه‌فرنگی را با کمی روغن زیتون تفت دهید و نخود پخته را هم اضافه کنید.

 

نمک و فلفل را نیز به مخلوط بالا افزوده و همراه کباب و چند برگ نعناع میل کنید.